0171-47 79 10 info@polyresor.se

Det kostar inget extra att boka NHL Hockey hos oss på Polyresor

NHL-resa till New York 9-13 januari 2019
Derbyresan

En mycket prisvärd långweekend i New York

Två New York derbyn mellan New York Rangers och New York Islanders står på programmet. Vi skall se dessa rivaler möta varandra i två matcher i var sin arena. Vi bor mycket centralt på Manhattan med gångavstånd både till Times Square och till Madison Square Garden.

BOENDE
Hotel Doubletree Hilton Times Square West

Ett hotell med närhet till allt. Några minuters gångavstånd till Times Square, ca 20 minuter till central park m.m.

 

MATCHER
10 januari 2019
New York Rangers – New York Islanders

12 januari 2019
New York Islanders – New York Rangers

 

FLYG
9 januari 2019
Avgång: Stockholm Arlanda 12:25
Ankomst: New York (Newark) – 15:15

13 januari 2019
Avgång: New York (Newark) – 17:55
Ankomst: Stockholm Arlanda – 07:35 (+1)

DAG 1

Vi flyger direkt från Arlanda med SAS. Flyget tar ca 8,5 timmar. Efter ankomstformaliteter och bagage väntar privat transfer som tar oss med till Hotel Doubletree Hilton Times Square West.

DAG 2 – GAMEDAY

Vi inleder dagen med stadrundtur. Vår duktiga guide Douglas Ljungkvist tar oss omkring på Manhattand där vi får uppleva Central Park, Fifth Avenue, Ground Zero, Chelsea Market m.m. Douglas är ursprungligen från Göteborg och har bott i New York i 25 år.

På kvällen är det dags för New York Rangers på hemmaplan i Madison Square Garden. Ärkerivalen New York Islanders kommer på besök. Matchen börjar kl 19:00 men vi träffas redan kl 17:00 för gemensam uppladdning på en av våra favoritrestauranger Pennsylvania Six.

DAG 3

Rundtur på Madison Square Garden. Vi träffas i hotellets lobby och promenerar till Madison Square Garden. Idag skall vi ta oss bakom kulisserna på världens mest berömda arena. Rundturen tar drygt 1 timme. Resten av dagen är ledig för egna upplevelser på Manhattan. Hör med oss om tips på utflykter och evenemang. Vi har biljetter till allt. Vi kan t.ex. tipsa om NBA basket. New York Knicks tar emot Indiana Pacers kl 19:30. Vi har biljetter och de kostar från 890 kr styck.

DAG 4 – GAMEDAY

Idag är det återigen dags för New York Rangers mot New York Islanders. Denna gång är det ute i Brooklyn och i Barclays Center. Matchen börjar redan kl 13:00. Vi tar tunnelbanan från hotellet på förmiddagen så att vi är ute på arenan i god tid för att se uppvärmningen. Kvällen är till för eget förfogande. Hör med oss om biljetter till Broadwaymusikaler eller annan underhållning.

DAG 5

Vi checkar ut från hotellet senast kl 11:00. Väskorna kan förvaras på hotellet då transfern går ca kl 14:00. Flyget tillbaka till Sverige går kl 17:55. Vi flyger även denna gång direkt med SAS och är framme på Arlanda kl 07:35 den 14.e januari.

Snabbfakta om resan

USA
5 (4 nätter)
2019-01-09
2019-01-13
Pris per person i dubbelrum: 13 990 kr
Pris per person i enkelrum: 16 990 kr

I PRISET INGÅR

  • Flygresa till New York t/r
  • Flygskatter
  • Bagage 1 väska (23 kg) + 1 handbagage (8 kg)
  • Mat på flyget
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r
  • 4 nätter på Hilton Doubletree Times Square West
  • Biljetter till New York Rangers – New York Islanders
  • Biljetter till New York Islanders – New York Rangers
  • Stadsrundtur med svensktalande guide
  • Rundtur på Madison Square Garden med guide

Viktig information gällande inresa till USA (ESTA)!

Ring: 0171-47 79 10
E-post: info@polyresor.se

“Jag fick tips via gemensamma bekanta om Polyresor och Kimmo. Så i vintras när jag ville resa till värmen med mina barn kontaktade jag Kimmo som skräddarsydde en resa åt oss till Thailand. Han ordnade allt med flyg, hotell och transfer och gav mig också jättebra rekommendationer på aktiviteter där.
Allt gick smidigt, jag fick snabb respons på frågor och det fungerade jättebra. Det märks att Kimmo har mycket kontakter runt om i världen och det känns tryggt. Himla smidigt.” – Ida