0171-47 79 10 info@polyresor.se
KOMPLETT KRYSSNINGSPAKET
10 dygns all inclusive-kryssning i södra Karibien
Flyg- och kryssningspaket - all inclusive i södra Karibien

Vårt kompletta flyg- och kryssningspaket i södra Karibien inleder med boende två dagar på stranden i Fort Lauderdale. Därefter väntar en 10 nätter lång all inclusive-kryssning i södra Karibien med fantastiska fartyget Celebrity Silhouette. Under din kryssning upplever du flera paradisöar som Antigua, Saint Lucia, Barbados och St Maarten.

I paketresans pris ingår flygresa tur och retur, transfer, 2 nätter hotell i Fort Lauderdale och kryssning 10 nätter med all inclusive, i form av helpension, dryckespaket och wifi.

Avresedatum: 12 januari 2022, 2 februari 2022, 23 februari 2022 & 16 mars 2022.

Pris från 24 490 kr per person

BOENDE

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach
****
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach ligger på stranden i Fort Lauderdale och här kommer du njuta under två dagar innan din kryssning i södra Karibien tar vid. Hotellet, med fantastiska vyer över Atlanten ligger endast en kort bilresa ifrån kryssningshamnen Port Everglades och här finns poolområde, restaurang och bar.

CELEBRITY SILHOUETTE

Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Celebrity Silhouette tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!

FLYG

På de här resorna flyger vi i första hand med SAS direktflyg. (med anslutning från Köpenhamn och inrikesorter i Sverige).

DAG 1 – Ankomst till Fort Lauderdale

Efter ankomst möts vi av personal som visar oss vår privata transfern till hotellet. Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach ligger på stranden i härliga Fort Lauderdale. Efter incheckning väntar en ledig kväll i värmen i Florida.

DAG 2 – Fort Lauderdale

Njut av avslappnande dagar i Fort Lauderdale med sol, bad och promenader. Om du önskar kan vi hjälpa till med biljetter till sportevenemang såsom NHL, NFL och NBA. Vi erbjuder också hjälp med hyrbilsbokning och utflykter till Everglades med mera.

DAG 3 – Start kryssning

En kort bilresa från hotellet ligger kryssningshamnen Port Everglades. Vi tar oss dit med hjälp av en privat transfer från hotellet. Gör dig installerad i hytten på fantastiska Celebrity Silhouette i god tid innan avfärd. Kryssningen avgår klockan 16:00 och check in startar normalt kring 12-tiden.

DAG 4-5 – Njut till havs

Den andra och tredje dagen på din kryssning med Celebrity Silhouette spenderas till havs på väg till exotiska södra Karibien. Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda.

DAG 6 – Philipsburg, St Maarten

Franska och holländska St Maarten är världens minsta landområde som delas mellan två länder. Ön är både ett shopping- och strandparadis. Besök exempelvis den populära stranden Orient Beach eller fynda i Philipsburg. Fartyget kommer hit 07:00 och stannar i 10 timmar till 17:00.

DAG 7 – Castries, Saint Lucia

På den grönskande vulkanön St Lucia är tvillingtopparna ”Pitons” det mest kända landmärket. Beskådas med fördel från den charmiga fiskebyn Soufrière. Fartyget kommer hit 09:00 och stannar i 9 timmar till 18:00.

DAG 8 – Bridgetown, Barbados

Bada på några av de vitaste sandstränder du kan tänka dig eller hoppa på en sightseeingtur med de exotiska Bajan-bussarna. Fartyget kommer hit 08:00 och stannar i 9 timmar till 17:00.

DAG 9 – St John’s, Antigua

Snorkla runt Cades Reef eller känn det historiska vindslaget på English Harbour som en gång i tiden var en brittisk marinbas. Fartyget kommer hit 10:00 och stannar i 9 timmar till 19:00.

DAG 10 – Basseterre, St Kitts

En gång i tiden var St. Kitts ett känt tillhåll för pirater. Vandra genom tropiska regnskogar runt vulkanen Liamuiga och upptäck ett rikt växt- och djurliv. Självklart har du också många stränder att välja mellan.Fartyget kommer hit 08:00 och stannar i 9 timmar till 17:00.

Dag 11-12 – Njut till havs

Två avkopplande dygn till havs innan vi kommer fram till Fort Lauderdale. Njut av alla ombord på fantastiska Celebrity Silhouette.

DAG 13 – Fort Lauderdale

Tidigt på morgonen är du åter i Fort Lauderdale där vår transfer väntar. Den här dagen gör vi en en aktivitet i form av shopping på exempelvis Dolphin Mall. Bagage kan lämnas i bussen och flyget går på eftermiddagen från Miami. Mer information om den här dagen kommer inom kort.

AKTUELLA PRISER:

12 januari/2 februari 2022

Pris per person insideshytt : 24 490 kr
Pris per person i utsideshytt : 25 990 kr
Pris per person i balkonghytt : 29 990 kr
Pris per person i svit: från 72990 kr

23 februari/16 mars 2022

Pris per person insideshytt : 24 490 kr
Pris per person i utsideshytt : 26 990 kr
Pris per person i balkonghytt : 29 990 kr
Pris per person i svit: från 72990 kr

Priserna avser per person när två personer delar hytt.

I PRISET INGÅR
Flygresa Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
Mat på flyget
Transfer flygplats – hotell
2 nätter på hotell i Fort Lauderdale
Transfer hotell – fartyg
Transfer fartyg- flygplats
10 dygns kryssning i vald hyttkategori* inkl:
– Helpension
– Dryckespaket Classic (utvalda öl, vin, sprit, läsk, vatten)
– Wifi
– Skatter och avgifter
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Dricks till personalen
– Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

Betalningsvillkor för denna resa:

2000 kr p.p. anmälningsavgift skall vara oss till handa senast 5 dygn från bokning. Slutbetalning sker 40 dagar före avresa.

*Skicka in din förfråga på valt datum och vi återkommer med komplett prisuppgift för din resa.

INTRESSEANMÄLAN

Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att det här är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.