0171-47 79 10 info@polyresor.se
FLYG, HOTELL OCH KRYSSNING
3 nätter i Florida & kryssning i Karibien
Flyg- och kryssningspaket - Florida & Karibien

Lämna den svenska vintern för värme, sol och bad i Florida och Karibien på vårt flyg- och kryssningspaket med avresa 11 januari 2022. Resan inleds med en natts boende i Fort Lauderdale innan du njuter av en sju nätter lång kryssning i Karibien med det innehållsrika fartyget Celebrity Reflection. Efter kryssningen får du njuta i ytterligare två dagar av fantastiska Florida och trendiga Miami innan hemresa till den svenska vintern. I resans pris ingår direktflyg med SAS t/r, all transfer, kryssning 7 nätter med helpension och dryckespaket samt 3 nätter på hotell.

Pris från 21 990 kr per person

BOENDE

Crowne Plaza
****
Första natten innan din kryssning spenderas på Crowne Plaza med närhet till både stadens centrum och kryssningshamnen Port Everglades. Hotellet har pool, gym och gratis wifi.

The Gates Hotel
****
The Gates Hotel South Beach är ett Hilton hotell som ligger på Collins Avenue i Miami Beach i Florida. Här spenderar du två nätter efter kryssningen och här finns utomhuspool, en bar, gratis WiFi och utsikt över sjön Lake Pancoast. Stranden ligger en kort promenad bort. Det går bra att ändra hotell och även lägga till extranätter om så önskas.

CELEBRITY REFLECTION

Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Celebrity Reflection tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!

FLYG

11 januari
Stockholm Arlanda – Miami
09:25-14:15

21 januari
Miami – Stockholm Arlanda
15:45-07:15 (+1)

Hör med oss om avresor från Köpenhamn, Göteborg, Umeå, Luleå.

DAG 1Ankomst till Fort Lauderdale

Vi landar i Miami vid 14-tiden och tar oss via transfer till Fort Lauderdale och vårt hotell – Crowne Plaza med närhet till både stadens centrum och kryssningshamnen. En god middag vid vattnet kanske är på sin plats?

DAG 2 – Start kryssning

En kort bilresa från hotellet ligger kryssningshamnen Port Everglades. Vi tar oss dit med hjälp av en privat transfer från hotellet. Gör dig installerad i hytten på fantastiska Celebrity Reflection i god tid innan avfärd. Kryssningen avgår klockan 16:00 och check in startar normalt kring 12-tiden.

DAG 3 – Njut till havs

Den andra och tredje dagen på din kryssning med Celebrity Silhouette spenderas till havs på väg till exotiska södra Karibien. Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda.

DAG 4 – Puerto Plata, Dominikanska Republiken

Utforska San Felipe-fortet och bestig Pico Isabel de Torres för en spektakulär utsikt över hav och land.

DAG 5 – Charlotte Amalie, St.Thomas

Välkommen till piratön med en dansk historia. Häng på den världsberömda stranden Magens Bay, njut av utsikten från Paradise Peak eller ta en tur till den grannön St John.

DAG 6 – San Juan, Puerto Rico

I Puerto Rico kan du promenera direkt till huvudstaden San Juans välbevarade stadskärna från 1500-talet. Upptäck kyrkor, charmiga koloniala torg och två stora fort innanför stadens mäktiga stadsmur.

Dag 7 – Njut till havs

Två avkopplande dygn till havs innan vi kommer fram till Fort Lauderdale. Njut av alla bekvämligheter ombord på fantastiska Celebrity Silhouette.

DAG 8 – Nassau, Bahamas

Nassau på Bahamas är ett kristallklart vattenparadis perfekt för snorkling eller dykning. En av de finaste pudervita stränderna ligger på Paradise Island, fem minuters taxifärd från hamnen.

DAG 9 – Miami Beach

Ankomst på förmiddagen till Fort Lauderdale. En transfer väntar som tar oss med till Miami Beach. Transfern är på ca 40 minuter och vi checkar in på härliga The Gates Hotel som ligger på kort gångavstånd till Miami Beach. Här spenderar vi två nätter innan det är dags för hemresa.

DAG 10 – Miami Beach

Ledig dag i fartfyllda Miami. Vi kan hjälpa till med utflykter, matchbiljetter och hyrbil. Hör med oss om du är intresserad av det.

DAG 11 – Hemresa

Efter en innehållsrik paketresa till Florida har det blivit dags att åka hem igen. Klockan 11:00 hämtas du på hotellet för transfer till Miami flygplats. Därefter väntar direktflyg tillbaka till Stockholm.

AKTUELLA PRISER

Pris per person i insideshytt: 21 990 kr
Pris per person i utsideshytt med fönster: 22 490 kr
Pris per person i balkonghytt: 25 990 kr
Pris per person i Sky Suite fr: 72990 kr

Priserna avser per person när två personer delar hytt.

I PRISET INGÅR
Flygresa med SAS till Miami t/r* (Direktflyg från Arlanda)
Skatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage
Transfer Miami flygplats till hotell i Fort Lauderdale
1 natt på Crown Plaza i Fort Lauderdale
2 nätter på The Gates Hotel South Beach
Transfer från fartyget till Miami Beach
Transfer hotellet till kryssningshamnen i Fort Lauderdale
Transfer från hotellet till flygplatsen i Miami
7 dygns kryssning med Celebrity Reflection
– Helpension
– Dryckespaket Classic (öl, vin, sprit, läsk, vatten)
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Alla skatter och avgifter
– Dricks till personalen
– Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

*Hör med oss om avresor från Köpehanhamn, Göteborg, Umeå, Luleå.

INTRESSEANMÄLAN

Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att det här är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.