0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka paketresa för företag hos oss på Polyresor

Paketresor för företag och grupper

Vi hjälper till att anordna paketresor för företag och grupper. Oavsett om ni ska boka företagets kick-off eller konferens ser vi till att allt flyter på smidigt. Vi hjälper större grupper som vill uppleva något nytt tillsammans. Oavsett om ni är en förening eller en skolklass kan vi hitta rätt resa för er. Vi förverkligar era tankar och idéer och älskar nya utmaningar. Paketresor gör det lätt för företag att ordna konferenser i Sverige såväl som utomlands. Med vår hjälp och koordinering missas inte en enda detalj.

När det kommer till paketresor för grupper kan vi hjälpa mindre grupper såväl som riktigt stora grupper. Hos oss möts ni av vår personliga service, vi skräddarsyr upplevelser och aktiviteter. Det kan vara att sy ihop skidresor för stora sällskap där allt från mat och boende är förbokat till sol och bad vid en exotisk strand.

Paketresor för företag och grupper, minnen skapas tillsammans

Ska ert företag anordnad en kick-off för att stärka teamet hjälper vi er med paketresor. Beroende på gruppens sammansättning går vi igenom aktiviteter som passar. När du kontaktar oss går vi tillsammans igenom förutsättningarna och de mål ni vill nå med resan. Vi kan hjälpa er att hitta resmål där ni kan få testa på riktiga adrenalinstinna aktiviteter såväl som lugnare aktiviteter. Varför inte testa att segla? här kan ni kombinera fart och teambuilding.

Är det en större konferens kan vi hjälpa er att hitta rätt konferensanläggning. I Sverige såväl som Europa och resten av världen. Du meddelar vilka bekvämligheter ni vill ha i form av service, mat och aktiviteter så skräddarsyr vi rätt lösning för er. Behöver du hjälp med planering från start till slut finns vi här. Vår personliga service genomsyrar hela vårt arbetssätt. Vi kan hitta lösningar som även kombineras med sportresor som skapar en perfekt inramning.

Paketresor för företag och grupper gör det lätt att resa 

Det är smidigt att låta oss ta hand om planeringen och ordna paketresor åt företag och grupper. För när många ska resa finns det detaljer som inte får missas. Vi hittar de bästa resesättet för grupper och företag. Vi hjälper er om ni vill hyra bussar, åka tåg eller om ni vill flyga. När du anlitar oss ser vi till att ni kommer dit ni ska så smidigt och snabbt som möjligt. Företag och grupper kan också välja kryssningar där all bekvämlighet och nöjen finns nära tillhands. Från dagskryssningar till längre kryssningar, kontakta oss så hjälper vi er. Varje företagsresa och gruppresa är unik. Vi vill skapa förutsättningarna för att varje person som är med får med sig roliga minne.

Vill ni resa utomlands i en större grupp kan vi hjälpa er att hitta passande boende. Ska ni på en gruppresa för träningsläger kan vi hitta boende som matchar behoven. Större grupper kan välja mellan olika typer av boende. Vi hjälper till att boka lägenheter, hotell eller temaboende. Behöver ni boende med halvpension eller helpension ser vi till att ni får behoven tillgodosedda. Vi arbetar så ni kan känna er trygga både innan och under resan.

Paketresor för företag och grupper, inspiration

Det finns olika anledningar till att du vill ordna paketresor för företag och grupper. Företag kan ha som mål att stärka grupper och skapa en bättre företagskänsla. Åka utomlands och skapa nya minnen tillsammans kan vara ett sätt. Vi kan boka in olika lösningar välj att vara borta några dagar likt weekendresor eller längre tid. Utifrån behov skräddarsyr vi en kombination av upplevelser. Några olika aktiviteter som bidrar till att skapa gemenskap:

  • Ridturer över vackra kullar eller vandra i bergen tillsammans med guide
  • Testa bungyjump eller testa att lösa problem tillsammans på olika banor
  • Bada i varma källor eller gå på spa tillsammans där avslappning är i fokus
  • Låt teamet slappna av tillsammans med sol och bad eller prova vattensporter
  • Testa på olika avsmakningsmenyer eller laga mat tillsammans

När ni kontaktar oss kan vi hjälpa till att sy ihop olika kombinationer av aktiviteter som passar. Vi delar gärna med oss av tidigare exempel på resor vi planerat åt företag och grupper som inspiration och referenser. Hos oss får du personlig service och vi älskar att hitta lösningar på era önskemål.

Boka paketresa för företaget med Polyresor

Evenemangsresor för företag och grupper

För grupper och företag är evenemangsresor ett sätt att uppleva spännande föreställningar, konserter eller ett sportevenemang tillsammans. Vi kan hjälpa er att hitta evenemangsresor som passar för olika tillfällen. Gruppresor till olika konserter, fotbollsmatcher eller storslagna shower. Oavsett om ni reser en större grupp med vänner eller som företag kan vi hjälpa till att hitta rätt evenemang. Vi hjälper såväl till att planera lyckade resor för skolklasser som större företag. Välj själva hur ni vill resa och vi syr ihop den bästa lösningen.

Uppleva evenemang kan vara ett sätt att skapa gemenskap i samband med en konferens eller kick-off. Vi hjälper till med biljetter till många olika evenemang i Sverige och utomlands. Du kan få hjälp med att boka middagar, luncher och alla detaljer som gör resan till en helhetsupplevelse. Kontakta oss för tips om guidade turer på resmålet eller boka egna guider. Hos oss får ni personlig service från första kontakten.

Oförglömliga paketresor för företag och grupper

Med personlig service och omtänksamhet hjälper vi till att boka oförglömliga paketresor för företag och grupper. Vi är experter på att ordna så stora grupper eller företagsresor flyter på i minsta detalj. Från transfer till boende och aktiviteter. Du kommer med önskemålen och vi ser till att det blir verklighet. Genom noggrann planering och lång erfarenhet av anordna olika typer av resor kan vi se till att din grupp eller ditt företag får den bästa servicen.

Vi hjälper också företag att skapa fördjupade relationer med kunder. Låt oss inspirera er att skapa långvariga relationer genom att boka in aktiviteter, boende och trevliga middagar tillsammans. Är du osäker på resmål som passar kan vi hjälpa till med att hitta prisvärda alternativ som matchar intressen och behov. Från en resa till Prag där ni kan njuta av båtturer och ölprovning till en äventyrsresa i Sverige.

Aktuella kryssningar

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Kimmo, jag vill personligen tacka dig för att ha skapat den bästa semestern någonsin. Vi är mycket nöjda och imponerade med allt. Resan du satte ihop var perfekt och vi kan inte tacka dig nog för att du gjorde vår semester till en superupplevelse, med många underbara och härliga minnen.

Jag har redan berättat för alla att ni är bäst och jag rekommenderar Polyresor så fort jag får möjlighet.”

Pelle Sundquist, VD Zenap Webbkommunikation.

 


[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]