0171-47 79 10 info@polyresor.se

Glada kunders referenser

Sagt om Polyresor

Patrik
Att få hjälp av Polyresor känns tryggt. Det är svårt att välja och hitta rätt på nätet så jag går hellre in på resebyrån och pratar med dem direkt. Jag får allt paketerat som flyg, transfer och hotell. När vi senast reste till London så fick vi också hjälp med musikalbiljetter.

Polyresor och Kimmo har stor erfarenhet och gedigen bakgrund och det är suveränt att ha med dem att göra. Allt har funkat jättesmidigt.

Roland
Jag har känt till Polyresor sen långt tillbaka och de har hjälpt mig med 90 procent av mina resebokningar. Vi har rest mycket på både kryssningar och solresor och vid ett tillfälle åkte vi tillsammans med en skolklass utomlands som Polyresor hjälpte oss med.
Det är mycket enkelt att få hjälp av dem och vi är verkligen nöjda med den service vi får.

Maggan
Jag bokar alla mina resor och hotell via Polyresor och är jättenöjd med den service jag får. Kimmo är grym och kommer alltid med snabba svar på mina frågor. Han har jättebra koll på allt och kommer med mycket bra tips. Det märks att han är fokuserad på det han gör. Jag är supernöjd!

Susann
Jag gjorde min första utlandsresa för två år sedan och fick hjälp av Polyresor. Det var guld värt! Vi var ett gäng från Enköping som åkte på en medelhavskryssning och vi fick hjälp med allt och lite till. Efter den resan har jag anlitat Kimmo två gånger till och är jättenöjd med all hjälp jag får!

Elenor
Eftersom jag är från Enköping så har jag känt till Polyresor sen tidigare och har anlitat dom flera gånger för mina utlandsresor. De paketerar allt åt mig, flyg, transfer och hotell. Det enda jag behöver göra är att betala in resan så är allt fixat. Jättesmidigt!

Det känns tryggt att ha dom tillhands när vi är utomlands med barn. Jag kan ringa eller maila Kimmo om jag har frågor eller behöver hjälp med något. På senaste resan gick vår barnvagn sönder och då fick vi hjälp med vart vi skulle vända oss för att reklamera. Så jag är jättenöjd med deras service och all hjälp.

Arne
Jag talar om för Kimmo vart jag vill åka och sen fixar han allt med transporter och boende. Varje gång jag anlitar Polyresor får jag ett mervärde och det är skitbra. De är alltid glada, pigga och tillmötesgående och lyssnar på mina önskemål och levererar alltid mer än vad jag förväntar mig. Ingenting är omöjligt. På en skala på 1 – 5 får de 7! De vet hur man bemöter en kund.

Ida
Jag fick tips via gemensamma bekanta om Polyresor och Kimmo. Så i vintras när jag ville resa till värmen med mina barn kontaktade jag Kimmo som skräddarsydde en resa åt oss till Thailand. Han ordnade allt med flyg, hotell och transfer och gav mig också jättebra rekommendationer på aktiviteter där.

Allt gick smidigt, jag fick snabb respons på frågor och det fungerade jättebra. Det märks att Kimmo har mycket kontakter runt om i världen och det känns tryggt. Himla smidigt!

Peter Asplund
Polyresor är ett välkänt varumärke i Enköping och jag som gammal Enköpingsbo kände till resebyrån sedan många år tillbaka.

Den senaste gången vi hade kontakt var när de arrangerade en kryssning till Karibien tillsammans med ett antal personer från Enköping. De ordnade träffar innan och informerade om resan och allt gjordes jätteproffsigt. Vi behövde inte engagera oss något mer än att betala in resan.
Det händer att jag köper resor på nätet också men när det gäller längre resor är det jätteskönt att få hjälp av någon som är van. Jag är helnöjd med all hjälp jag fått av Polyresor.

Jennie
Eftersom Polyresor är ett Enköpingsföretag så kände jag till dom sen tidigare.
Vi gjorde en resa med våra viktigaste kunder till Prag alldeles nyligen och det blev jättebra. Vi fick hjälp med allt, transfer, hotell, lunchrestauranger och även aktiviteter som till exempel ölprovning och båtturer.

Både jag och våra kunder är jättenöjda med resan. Kimmo är väldigt bra att ha att göra med. Han är snabb på att återkomma när man har frågor och ger många bra tips.

Aktuella resor

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Kimmo, jag vill personligen tacka dig för att ha skapat den bästa semestern någonsin. Vi är mycket nöjda och imponerade med allt. Resan du satte ihop var perfekt och vi kan inte tacka dig nog för att du gjorde vår semester till en superupplevelse, med många underbara och härliga minnen.

Jag har redan berättat för alla att ni är bäst och jag rekommenderar Polyresor så fort jag får möjlighet.”

Pelle Sundquist, VD Zenap Webbkommunikation.