0171-47 79 10 info@polyresor.se

Det kostar inget extra att boka din resa hos oss på Polyresor

Din personliga resebyrå

Polyresor är det personliga resebolaget. För oss handlar det inte om att sälja en resa. Det handlar om att öppna dörrarna till en helt ny upplevelse. Och för oss är en upplevelse något som du ska bära med dig i resten av ditt liv. Oavsett om du vill åka på kryssning i Karibien, se på fotboll i England, en weekend i Prag, eller en konferens med företaget, så skräddarsyr vi resan så att den passar dig.

Tillsammans med våra kunder hejade vi fram de svenska medaljhoppen i Falun under skid-VM 2015. För den som inte var sugen på snö fanns välplanerade all-inclusive-resorter på Kreta och Kalabrien. Och för sällskapet som bara ville vara borta över helgen så var Londons storstadsidyll den perfekta destinationen. Detta är bara ett sandkorn av alla upplevelser som vi hittills arrangerat.

Inga hinder, allt är möjligt – det är vårt motto. Tveka inte på att be oss om hjälp, att arrangera upplevelser är det bästa vi vet.

Aktuella resor

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Kimmo, jag vill personligen tacka dig för att ha skapat den bästa semestern någonsin. Vi är mycket nöjda och imponerade med allt. Resan du satte ihop var perfekt och vi kan inte tacka dig nog för att du gjorde vår semester till en superupplevelse, med många underbara och härliga minnen.

Jag har redan berättat för alla att ni är bäst och jag rekommenderar Polyresor så fort jag får möjlighet.”

Pelle Sundquist, VD Zenap Webbkommunikation.