0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka Konferensresa utomlands hos oss på Polyresor

Skräddarsydd konferensresa

Känner du att det är dags att ta med teamet ut på en konferensresa? Hos oss på Polyresor finns det inga förslag eller idéer som vi inte kan förverkliga. Oavsett om ni är en mindre grupp eller om du planerar ett stort företagsevent kan vi garantera att er konferensresa blir en resa att minnas. Kanske funderar du på att åka till snön, eller bara njuta av en vacker omgivning där ni lugnt och stilla kan äta god mat och varva timmarna med teambuilding.

Aktiviteter som passar alla

Oavsett vilken typ av konferens utomlands du har tänkt dig kan vi hjälpa dig att hitta både aktiviteter och boende som passar alla. På Polyresor har vi lång erfarenhet av att ge olika kunder upplevelser och resor som är anpassade för just dem. En konferens utomlands ska vara rolig och givande för alla i teamet samtidigt som ni kommer hem stärkta av varandras lärdomar. Vi förstår att en konferensresa utomlands ska kännas trygg och välplanerad för bästa möjliga upplevelse. Därför jobbar vi nära dig som kund för bästa personliga service. Kontakta oss så tar vi tillsammans reda på hur just ni som företag vill spendera er tid och vad ni vill uppnå med er konferensresa.

Vi kan ordna en fartfylld konferens utomlands för de som gillar rörelse, adrenalin och spännande äventyr. Varför inte boka en seglingstur, klättringsstund eller till och med hisnande bungyjump? Vill du hellre fokusera på att varva ner och göra den inre resan desto större, kan vi ordna aktiviteter som passar för lugnare tillställningar. Promenader uppför vackra kullar, ridturer, sol och bad. Eller varför inte köra en skön mix och få ut det bästa av båda? Ingen konferensresa är den andra lik. Vi vet att alla grupper är olika och varje kund har sin unika anledning till att åka på konferensresa.

Har ni som företag mycket att diskutera och behöver bekväma möteslokaler att vistas i? Vi ordnar med hotell, mat och service som underlättar er tid tillsammans. Vill ni lära känna varandra, bättra på gruppdynamiken och skapa relationer som underlättar arbetet ser vi till att ni har en konferensanläggning med alla former av bekvämligheter. Ingen konferensresa är den andra lik. Vi hjälper dig att hitta boende och aktiviteter som passar just er – var du vill.

En konferensresa värd att minnas

På Polyresor är vi stolta över att vi jobbar nära kunden och kallar oss för en personlig resebyrå. En konferensresa utomlands ska vara något alla i gruppen minns som något positivt – oavsett om det gäller en vandring bland bergen eller en avkopplande spaupplevelse. Vi vill att varje enskild individ ska få en upplevelse utöver det vanliga. En konferensresa ska vara en resa ni kan blicka tillbaka på och minnas som både något positivt och lärorikt. Det ska vara tid väl investerad som gynnar alla i gruppen och som främjar god samarbetsvilja. När ni sitter på planet eller tåget hem vill vi att ni ska känna att ni lämnar en fantastisk stund tillsammans bakom er. En stund som ni sedan kan ta fram i minnet varje gång ni ska göra något tillsammans.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att få en oförglömlig konferensresa. Det gör vi med glädje, stor erfarenhet och personlig service.

Kontakta oss för exempel på tidigare konferenser

”Jag talar om för Kimmo vart jag vill åka och sen fixar han allt med transporter och boende. Varje gång jag anlitar Polyresor får jag ett mervärde och det är skitbra. De är alltid glada, pigga och tillmötesgående och lyssnar på mina önskemål och levererar alltid mer än vad jag förväntar mig. Ingenting är omöjligt. På en skala på 1 – 5 får de 7! De vet hur man bemöter en kund.” – Arne