0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka sportresa hos oss på Polyresor

Sportresor

Sportresor, stig in på arenan och hör klacken heja på sitt lag. Luften är nästan elektrisk när fans samlas i förväntan att se sitt lag vinna. När lagen väl kommer ut på plan och spelet drar i gång blir stämningen så pass hög att den som inte ens är sportintresserad kan låta bli att sugas in. Oavsett om du gillar fotboll eller vill se en stilren tennismatch där tystnaden ekar mer än tennisbollens ljud har vi resor för dig.

Vi ser till att hitta den perfekta kombinationen av flygbiljetter med det hotell och sportevenemang du vill se. Lockar stora händelser som OS och VM kan vi skräddarsy det paket som passar dig. Sportresor passar också perfekt som paketresor för företag och grupper. För företag kan konferenser och kick-offer kombineras med en spännande match eller se varför inte Formel-1? kontakta oss så kan vi hjälpa er med inspiration inför nästa företagsresa.

Sportresor i Europa

Sportresor kan vara som weekendresor eller kombineras med lite längre semester där själva sportevenemanget blir en del av upplevelsen. Vi har bland annat biljetter till alla Manchester Uniteds hemmamatcher, men ordnar biljetter och sportupplevelse utöver det vanliga till många andra sportevenemang. Vill du unna dig tillgång till loger där du i halvlek kan njuta av mat och dryck samt umgås med andra sportintresserade har vi biljetter för dig. En fotbollsresa till Barcelona kan också kombineras med många aktiviteter för hela familjen.

Sportresor är mer än fotboll och du kan njuta av att se spännande Grand Slam-turneringar såväl som friidrott och motorsport. En sportresa är ett sätt att umgås med andra och få uppleva sporten när den är som bäst. Vi hjälper dig att hitta rätt evenemang i Europa och även på hemmaplan i Sverige.

Sportresor tar dig ut i världen

Vill du höra känna doften av bränt gummi och höra motorerna rusa på några av de största Formel-1 banorna i världen? Vi hjälper dig att hitta spännande resor till bland annat Shanghai, Abu Dhabi och São Paulo. Sport förenar människor över hela världen och se stora sportevenemang som VM och OS på plats är något du aldrig kommer glömma. Upplev med vänner och familj och där ni kan njuta tillsammans av att se världens bästa atleter prestera på topp. Var med och se sporthistoria skrivas när världsrekord slås. Stora evenemang är rena folkfester som pågår dygnet runt.

Vi hjälper till att anordna prisvärda sportresor över hela världen. Oavsett om du reser själv, i grupp eller med familjen ser vi till att matcha hotell och biljetter som passar alla. Njut av din favoritsport och kombinera med en veckas avslappning på stranden och ta familjen på snorkelturer i paradiset. Bo bekvämt på chica boutiquehotell eller större anläggningar med vattenland. Vi hjälper till att hitta boende i alla prisklasser och stilar. Är inte alla i familjen intresserade av sport går det att kombinera med andra evenemangsresor. Kontakta oss för mer information om möjliga kombinationer som passar för familjer, vänner och grupper. Vi är den personliga resebyrån som gör det lätt att resa.

Skidresor och sportresor, upplev fantastiska vinterresor

Kombinera din passion för skidåkning med sport. Alpina tävlingar lockar åskådare från hela världen. Det spelar inte någon roll om du lockas av Super-G eller längdåkning. När det kommer till skidresor är de som gjorda för att kombinera med sportresor. Njut av att se de bästa skidåkarna i världen slåss om att ta platser i de största turneringarna och avnjut själv några dagar i härliga välpreparerade skidbackar.

Vi hjälper dig med biljetter till vinter-OS såväl som stora världsturneringar och tävlingar runt om i världen. Här samlas kändisar och du hittar också många stora företag representerad. Du behöver inte åka utomlands för att njuta av vintersporter utan i Sverige finns det många möjligheter att uppleva resor med inriktning på skidor och vinter. Låt oss hjälpa dig att hitta nästa resa där du kan njuta av de många olika sporter som vintern bjuder på.

Boka sportresa med Polyresor

Vi har sportresor för alla

Sportresor är en helhetsupplevelse där alla delar ska klaffa. Vi samarbetar med hotell som ligger nära arenor och erbjuder möjligheter att hitta boende som passar intresse. Vill du kombinera resa med att spela golf kan vi hjälpa dig att hitta golfresort som passar. Oavsett vilken sport som lockar dig finns en resa.

Föredrar du NHL och uppleva ishockey när den är som allra tuffast har vi biljetter och du kan kombinera med att uppleva delar av USA och Kanada. Spelets tempo är intensivare än i Sverige och på läktaren kommer du få helt nya upplevelser. Varför inte besöka städer som Florida, New York eller San Francisco samtidigt som du tar del av en idrottsupplevelse utöver det vanliga? Från Florida utgår även kryssningar som går att kombinera med sportevenemang. Upplev sportevenemang när de är som bäst med en fantastisk kryssning i Karibien eller en match i Barcelona i kombination med Medelhavskryssning. Vi ser till att allt från transfer till flygbiljetter och boende är färdigbokat och du kan slappna av.

Sportresor i Sverige

Sverige erbjuder många härliga möjligheter till sportresor. Från stora internationella tävlingar och cuper till SHL och Vasaloppet. Du behöver inte åka långt för att hitta nya äventyr att dela med familjen, vänner eller som gruppresa. Njuta av eleganta Falsterbo Horse Show där de bästa ryttarna möter varandra. Gå runt och känn stämningen och se de klasser som passar din smak. Oavsett årstid finns det alltid spännande idrott och sport att se på plats.

Uppleva en hockeymatch i Luleå med Bottenviken som inramning och bo på hotell med spa-och relaxavdelning. Sverige låter dig kombinera spännande tävlingar i motocross med boende på camping på landsbygden såväl som att ta dig på resor till olika städer. Följ ditt favoritlag genom hela säsongen med vår hjälp. Vi hjälper dig att boka biljetter, boende och res på det sätt som passar dig bäst. Oavsett om du vill åka tåg eller ta inrikesflyg går det att skräddarsy den perfekta sportresan. Kontakta oss för mer information eller om du vill ha inspiration när du ska välja resa.

Aktuella sportresor

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Jag gjorde min första utlandsresa för två år sedan och fick hjälp av Polyresor. Det var guld värt! Vi var ett gäng från Enköping som åkte på en medelhavskryssning och vi fick hjälp med allt och lite till. Efter den resan har jag anlitat Kimmo två gånger till och är jättenöjd med all hjälp jag får!” – Susann