0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka din sportresa hos oss på Polyresor

Sportresor i hela världen

Sport är bäst när man kan dofta gräsmattan, bli bländad av snön, höra klacken sjunga, och se svetten droppa. Sport är bäst live. Visst är det mysigt att sitta med chipsskålen i soffan och se dina favoritidrottare kämpa, men det är ännu bättre att komma riktigt nära. Vi skräddarsyr din sportupplevelse precis som du vill ha den, oavsett var i världen den äger rum.

Möjligheterna är oändliga
Se världens bästa tennisspelare göra upp i någon av Grand Slam turneringarna i London, Paris, New York eller Melbourne. Upplev ett fotbolls-VM eller ishockey-VM på plats. Hör däcken slira på Formel 1-banorna i Shanghai, Abu Dhabi eller São Paulo. Se de hetaste nyförvärven spela i världens bästa fotbollsligor. Eller varför inte uppleva ett OS live? Du väljer sporten och vi på Polyresor tar hand om resten.

Manchester Uniteds hemmamatcher
Vi har biljetter till alla Manchester Uniteds hemmamatcher och anordnar ofta gruppresor till dessa. Vi ordnar även biljetter till de flesta andra lag i PL och i de andra Europeiska ligorna, bla har vi tillgång till en loge i Barcelona.

Aktuella sportresor

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Jag gjorde min första utlandsresa för två år sedan och fick hjälp av Polyresor. Det var guld värt! Vi var ett gäng från Enköping som åkte på en medelhavskryssning och vi fick hjälp med allt och lite till. Efter den resan har jag anlitat Kimmo två gånger till och är jättenöjd med all hjälp jag får!” – Susann