0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka kryssning hos oss på Polyresor

ÅK på en avkopplande kryssning

Kryssningar ger dig möjligheten att uppleva nya resmål på ett bekvämt sätt med all tänkbar service. Du blir väl omhändertagen, har möjlighet att roa dig dagarna i ända och njuta av god mat. Välj mellan kryssningar i Karibien, utforska Medelhavets pärlor till kortare resor över en helg. Utbudet av olika kryssningsfartyg med olika inriktningar gör det möjligt för alla att hitta sin drömresa. Dessutom finns det möjlighet att välja den nivån av komfort och stil som passar dig och ditt sällskap.

Upplev nya städer, äventyr som etsar sig fast i minnet eller slappna av vid poolen. Du behöver inte tänka på att packa upp väskor eller transportera sig långa sträckor. Gillar du puls och sena nätter finns det ett kryssningsfartyg för dig. Vi har personlig service hjälper och hjälper dig att hitta rätt kryssning.

Kryssningar som tar dig ut i världen

Drömmer du om att kunna kombinera avslappnade dagar vid poolen med att upptäcka ringlande gränder som doftar av kryddor? Då är en kryssning perfekt. Vi samarbetar med rederier som kan ta dig till olika kontinenter. Det finns något för den äventyrslystne såväl som för barnfamiljen och den som gillar det mer exklusiva. Du hittar stora kryssningsfartyg med aktiviteter från det du vaknar tills du drar dig tillbaka till din hytt efter slappnat av under en stjärnklar himmel.

Oavsett vilken långväga kryssning du väljer kommer du bli omhändertagen från det du sätter din fot på fartyget tills du lämnar. Du kan välja kryssningar i Karibien där du vaknar till nya karibiska öar med vita stränder och färgglada städer som kantas av palmer. Känn saltet mot huden samtidigt som du andas in doften av hav och mustiga dofter från blommor. I Europa kan en Medelhavskryssning ge dig möjlighet att utforska öar i kombination med städer som präglas av magisk realism som Barcelona. Vi hjälper dig med kryssningsresor vilket inkluderar transfer och flygbiljetter, det ska vara enkelt att resa.

Kortare kryssningar som weekendresor

För dig som vill ha ett avbrott i vardagen men som inte kan vara ledig längre tid finns det alternativ. Östersjön bjuder på fina möjligheter till att kryssa över helgen eller bara dagen. Kryssningar som weekendresor, unna dig upplevelser och avslappning.

När du väljer en kortare kryssning har du möjlighet att hitta teman med olika inriktningar. Några spännande möjligheter är:

  • Nöjeskryssa genom evenemangsresor med dans och musik. Upplev nya artister och föreställningar samtidigt som du kan njuta av god mat och dryck.
  • Njut av vinprovningar och upptäcka nya maträtter från världens alla hörn.
  • Specialresor där du kan träffa nya bekantskaper som delar dina intressen.

När du väljer en kortare kryssning kan du välja fartyg där du kan unna dig sköna spabehandlingar, njuta av att bada i utomhuspool eller inomhuspool. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en kryssning som passar dig.

Vilka aktiviteter går att välja vid kryssningar?

Kryssningar erbjuder en valfrihet utöver det vanliga. Det finns många olika rederier och många olika sorters kryssningsfartyg med olika inriktningar. Vi erbjuder personlig service så vi kan matcha dina intressen. På de stora kryssningsfartygen kan du hitta flera pooler för olika smaker och med vattenland samt spännande aktiviteter som klätterväggar. Hela dagarna anordnas aktiviteter av olika slag som passar alla åldrar och intressen. Samtidigt har du möjligheter att hitta lugna stunder för ren avkoppling. De större fartygen är som flytande städer där alla kan hitta sina smultronställen.

Kvällarna kan du smita in på bio eller njuta av exklusiva måltider. Maten är en del av kryssningen, på ett kryssningsfartyg kan du hitta olika restauranger beroende på vad du är sugen på. Utflykter under kryssningar är sammansatta för att passa olika intressen och det finns alltid något nytt att uppleva. Det finns alltid ett fartyg som passar dina preferenser. En del kryssningsresor passar paketresor för företag och grupper. Det går att anordna konferenser ombord och kickstarta teamet tillsammans. Kontakta oss så kan vi hjälpa er att hitta en resa som passar.

Boka kryssning med Polyresor

Kryssningar för hela familjen

För barnfamiljer är kryssningar ett perfekt sätt att resa. Dagar fyllda med aktiviteter för de allra minsta barnen till de äventyrslystna tonåringarna. Barn kan få nya vänner i barnklubbarna där det anordnas olika aktiviteter under dagen. För de lite större barnen finns det ungdomsklubbar. Ett minne för livet där många nya vänskapsband knyts. Vuxna kan under tiden unna sig en stund vid poolen eller hitta sina egna favoritaktiviteter ombord.

Barn och vuxna som gillar att bada har ofta flera pooler att välja på. Vill ni unna er en extra upplevelse kan ni välja fartyg med stora vattenland. Maten ombord passar alla i familjen, gå till en glassbar eller njut av stämningsfull familjemiddag med utsikt över havet. Vill ni utforska de olika stoppen behöver ni aldrig tänka på att checka in och ut från olika hotellrum. En perfekt avkoppling för hela familjen.

För familjer som gillar sport finns det många kryssningsfartyg där det bjuds på sportaktiviteter av olika slag. Från mer adrenalinfyllda aktiviteter till lugnare sporter. Varför inte i kombination med en sportresa? Njut av en spännande match eller evenemang för att sedan åka vidare till din kryssningssemester. Kontakta oss för mer information om möjliga kombinationsresor.

Kryssningar året om och kombinationer

Du kan åka på kryssningar året om, det går att hitta spännande och intressanta resor nära som långt bort. Utforska Europa genom att välja en Medelhavskryssning med sevärda stopp där du får lära känna vackra städer och utforska stränder. Vill du upptäcka norra Europa finns det olika alternativ där du inte behöver flyga så lång. Hör sjöfåglarnas sommarsånger när du glider in i städer och låt olika kuster charma dig med sina varierande landskap.

Vintertid när du vill fylla på med D-vitamin kan du utforska Karibien såväl som Asiens många pärlor. Vi kan skräddarsy paket som gör det möjligt att kombinera skidresor med en exotisk kryssning. Det finns också många möjliga kombinationer med kryssningar där du kan kombinera en vecka på land med en veckas kryssning. Vi har flexibla lösningar och hjälper dig att hitta de kombinationer som tilltalar dig. Oavsett vad du söker för nya upplevelser och äventyr kan vi hitta ett paket som passar dig och ditt ressällskap.

Aktuella kryssningar

“Kimmo, jag vill personligen tacka dig för att ha skapat den bästa semestern någonsin. Vi är mycket nöjda och imponerade med allt. Resan du satte ihop var perfekt och vi kan inte tacka dig nog för att du gjorde vår semester till en superupplevelse, med många underbara och härliga minnen.

Jag har redan berättat för alla att ni är bäst och jag rekommenderar Polyresor så fort jag får möjlighet.”

Pelle Sundquist, VD Zenap Webbkommunikation.

 


[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]