0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka din kryssning hos oss på Polyresor

ÅK på en avkopplande kryssning

Få reseformer är så avkopplande och innehållsrika som en kryssning. Från att du kliver ombord på fartyget till att du stiger av blir du väl omhändertagen och du väljer själv om du vill fylla dina dagar med aktiviteter eller avkoppling. Det fina med en kryssning är valfriheten att göra precis så mycket eller lite som du själv vill. Vi på Polyresor hjälper dig att hitta just din drömkryssning.
Kryssa långt bort
En kryssning är ett unikt sätt att se världen på. Du upplever flera resmål på en och samma resa och du behöver bara packa upp en gång. Vi samarbetar med ett flertal rederier som kryssar i hela världen. Den aktivitetslystna bör ta en titt på Royal Caribbean Cruise Line, kompisgänget trivs på Celebrity Cruises, och för dig som söker exklusivitet är Azamara Club Cruises rätt val. Vi kan också rekommendera Norwegian Cruise Line och MSC Cruises som båda erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och spännande resmål världen över.

Kryssa nära
Om du vill ha nära hem är en kryssning på Östersjön något för dig. Du kan åka på en snabb dagskryssning eller vara borta en hel helg. Vi erbjuder kryssningar med Viking Line, Birka Cruises och Tallink Silja. Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga? Överväg då en specialkryssning med det tema som passar dig bäst. Välj mellan nöje, träning, mat och dryck, spa och mycket mer.

Aktuella kryssningar

10 dygns all inclusive-kryssning i södra Karibien

Vårt kompletta flyg- och kryssningspaket i södra Karibien inleder du din resa med boende två dagar på stranden i Fort Lauderdale. Därefter väntar en 10 nätter lång all inclusive-kryssning i södra Karibien med fantastiska fartyget Celebrity Silhouette.

läs mer

Kryssningspaket från Barcelona

Vill du uppleva en av de heligaste platserna i världen när det kommer till skidåkning? Då har du chansen nu. Under sportlovet 2022 erbjuder Polyresor flera skidresor till lyxiga och familjevänliga Aspen.

läs mer

“Kimmo, jag vill personligen tacka dig för att ha skapat den bästa semestern någonsin. Vi är mycket nöjda och imponerade med allt. Resan du satte ihop var perfekt och vi kan inte tacka dig nog för att du gjorde vår semester till en superupplevelse, med många underbara och härliga minnen.

Jag har redan berättat för alla att ni är bäst och jag rekommenderar Polyresor så fort jag får möjlighet.”

Pelle Sundquist, VD Zenap Webbkommunikation.