0171-47 79 10 info@polyresor.se

10 dygns all inclusive kryssning i Karibien

PLUS 2 NÄTTER I MIAMI

Flyg- och kryssningspaket - all inclusive i östra Karibien

I vårt kompletta flyg- och kryssningspaket i östra Karibien inleder du din resa med boende två dagar på stranden i Miami. Därefter väntar en 10 nätter lång all inclusive-kryssning i östra Karibien med fantastiska fartyget Celebrity Silhouette. Under din kryssning upplever du flera paradisöar som Puerto Plata, San Juan, St Croix och St Johns, Basseterre, Philipsburg St Marteen.

I paketresans pris ingår flygresa tur och retur, transfer, 2 nätter hotell i Miami inkl frukost och kryssning 10 nätter med all inclusive, i form av helpension, dryckespaket och wifi.

Avresedatum:

  • 5 november 2022
  • 19 november 2022
  • 3 december 2022
  • 28 januari 2023
  • 11 februari 2023.

Pris från 24490:- per person

FARTYG: Celebrity Silhouette

I PRISET INGÅR
Flygresa från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
Mat på flyget
Transfer flygplats – hotell
Transfer hotell – fartyg
Transfer fartyg – flygplats
2 nätter på hotell i Miami inkl frukost
10 dygns kryssning i vald hyttkategori* inkl:
– Helpension
– Dryckespaketet Classic
– Skatter och avgifter
– Wifi
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Dricks till personalen

BOENDE
The Gates Hotel
****
The Gates Hotel South Beach är ett Hilton hotell som ligger på Collins Avenue i Miami Beach i Florida. Här spenderar du två nätter efter kryssningen och här finns utomhuspool, en bar, gratis WiFi och utsikt över sjön Lake Pancoast. Stranden ligger en kort promenad bort. Frukost ingår.

CELEBRITY SILHOUETTE
Ta en picknick på världens första gräsmatta till havs, njut av snygga designdetaljer och låt dig omfamnas av modern lyx. Celebrity Silhouette tillhör några av de snyggaste kryssningsfartyg världen har skådat. Och även om det inte är något större fel på utsidan – det är på insidan skönheten sitter!

FLYG
På de här resorna flyger vi med SAS direktflyg från Arlanda. (Från Göteborg, Köpenhamn flyger vi med anslutning via Arlanda)

DAG 1 – Ankomst till Miami
Efter ankomst möts vi av personal som visar oss vår privata transfern till The Gates Hotel. Efter incheckning väntar en ledig kväll i värmen i Florida.

DAG 2 – Miami
Njut av en ledig dag i Miami. Häng på stranden, ät en god middag eller besök populära platser som Ocean Drive och Lincoln Road Mall. Om du önskar kan vi hjälpa till med biljetter till sportevenemang såsom NHL, NFL och NBA. Vi erbjuder också hjälp med hyrbilsbokning och utflykter.

DAG 3 – Start kryssning
Vi tar oss från hotellet i Miami till kryssningshamnen med privat transfer. Gör dig installerad i hytten på fantastiska Celebrity Silhouette i god tid innan avfärd. Kryssningen avgår klockan 16:00 och check in startar normalt kring 12-tiden.

DAG 4 – Njut till havs
Den andra och tredje dagen på din kryssning med Celebrity Silhouette spenderas till havs på väg till exotiska Karibien. Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda.

DAG 5 – Puerto Plata
Dominikanska Republiken. Utforska San Felipe-fortet och bestig Pico Isabel de Torres för en spektakulär utsikt över hav och land.

DAG 6 – San Juan
I Puerto Rico kan du promenera direkt till huvudstaden San Juans välbevarade stadskärna från 1500-talet. Upptäck kyrkor, charmiga koloniala torg och två stora fort innanför stadens mäktiga stadsmur. Fartyget kommer stannar i 9 timmar.

DAG 7 – St Croix, Virgin Islands
Lär dig mer om romens historia på Cruzan Rum Distillery eller upptäck undervattensvärlden i Buck Island Reef National Monument. Här i snorkelparadiset lär du trivas.

Dag 8 – St John’s, Antigua
Snorkla runt Cades Reef eller känn det historiska vindslaget på English Harbour som en gång i tiden var en brittisk marinbas.

DAG 9 – Basseterre, St Kitts
En gång i tiden var St. Kitts ett känt tillhåll för pirater. Vandra genom tropiska regnskogar runt vulkanen Liamuiga och upptäck ett rikt växt- och djurliv. Självklart har du också många stränder att välja mellan.

DAG 10 – Philipsburg, St Maarten
Franska och holländska St Maarten är världens minsta landområde som delas mellan två länder. Ön är både ett shopping- och strandparadis. Besök exempelvis den populära stranden Orient Beach eller fynda i Philipsburg.

Dag 11-12 – Njut till havs
Två avkopplande dygn till havs innan vi kommer fram till Fort Lauderdale. Njut av alla ombord på fantastiska Celebrity Silhouette.

Dag 13 – Miami
Tidigt på morgonen är du åter i Miami där vår transfer väntar. Den här dagen gör vi en en aktivitet i form av shopping på exempelvis Dolphin Mall. Bagage kan lämnas i bussen och flyget går på eftermiddagen från Miami. Mer information om den här dagen kommer inom kort.

AKTUELLA PRISER

Pris per person insideshytt : 24490:-*
Pris per person i utsideshytt : 27990:-
Pris per person i balkonghytt : 32990:-
Pris per person i svit: från 72990:-

*Observera att priserna avser när två personer delar hytt.

I PRISET INGÅR
Flygresa från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Miami t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
Mat på flyget
Transfer flygplats – hotell
2 nätter på hotell i Miami inkl frukost
Transfer hotell – fartyg
Transfer fartyg- flygplats
10 dygns kryssning i vald hyttkategori* inkl:
– Helpension
– Dryckespaket Classic (utvalda öl, vin, sprit, läsk, vatten)
– Wifi
– Skatter och avgifter
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Dricks till personalen
– Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet

Betalningsvillkor för den här resan:
Anmälningsavgift på 3000:- per person ska vara oss tillhanda senast 5 dygn från bokning. Slutbetalning sker 60 dagar före avresa.

*Skicka in din förfråga på valt datum och vi återkommer med komplett prisuppgift för din resa.

INTRESSEANMÄLAN
Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Ange gärna det antal barn som inte fyllt 12 år när resan avgår.
Observera att kryssningen avgår en dag senare.