0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka en äventyrsfull gruppresa till Aspen med oss på Polyresor

Gruppresa till Aspen 20- 27 januari 2018
Aspen är USAs svar på St. Morritz i Schweiz.

Här är det hög kändisfaktor blandat med turister och “skibums”, som alla kommer för att uppleva pudersnön i Rocky Mountains. På en höjd av 2400 meter över havet får du en komplett skidanläggning som erbjuder värdens lättaste snö och perfekta förhållanden för både nybörjare och experter. Aspen har extremt bra skidåkning fördelat på 4 olika fjällområden, och man tar sig enkelt från ställe till ställe.

X-Games går av stapeln i detta skideldorado samtidigt som vi är där. Mer info om det kommer senare!

Vår gruppresa till Aspen 20- 27 januari 2018 blev snabbt fullbokad, med väntelista!

Nu har vi fått fler platser så häng med ett riktigt skönt gäng!

Fakta om Aspen
Aspen är en skidort i Colorado i USA. Aspen, som är huvudort och största ort i Pitkin County, grundades 1879 som gruvort under silverrushen i slutet av 1800-talet. Orten hette först Ute City, men fick 1880 sitt namn på grund av att det växer mycket asp i området. Den 1 april 1881 inkorporerades orten.

Det blev en skidort efter andra världskriget då en industrialist från Chicago grundade Aspen Skiing Company då han ville skapa ett utopiskt samhälle för kropp och själ. I Aspen anordnades världsmästerskapen i alpin skidsport 1950.

Aspen-Snowmass är det officiella sammanfattande namnet på fyra separata (men med buss sammankopplade) system: Aspen Mountain, Aspen Highlands, Buttermilk och Snowmass. Snowmass marknadsförde sig tidigare som en separat skidort och är det enskilt största av de fyra. Bjuder på åkning både för nybörjare och experter. Buttermilk är uttalat för familj och nybörjare. Aspen Mountain och Aspen Highlands är lämpliga för medelgoda åkare till expert.

/Wikipedia

Snabbfakta om resan

USA
7
20 January, 2018
27 January, 2018
Pris per person i dubbelrum: 20.950:-
Pris för 3e och 4e. person i rum: 13.440:-
Singelrumspris 31.585 kr

 

Denna gruppresa anordnas i samarbete med Lufthansa och Aspen Snowmass.

Priset inkluderar:

  • Fly t/r Arlanda till Denver
  • Transport t/r Denver till Aspen
  • 7 nätter inkl frukost Aspen Mountain Lodge

Vi erbjuder mycket bra priser på liftkort och skiduthyrning, barnpriser upp till 11 år fås på förfrågan.

Ring: 0171-47 79 10
E-post: info@polyresor.se

”Jag fick tips via gemensamma bekanta om Polyresor och Kimmo. Så i vintras när jag ville resa till värmen med mina barn kontaktade jag Kimmo som skräddarsydde en resa åt oss till Thailand. Han ordnade allt med flyg, hotell och transfer och gav mig också jättebra rekommendationer på aktiviteter där.
Allt gick smidigt, jag fick snabb respons på frågor och det fungerade jättebra. Det märks att Kimmo har mycket kontakter runt om i världen och det känns tryggt. Himla smidigt.” – Ida