0171-47 79 10 info@polyresor.se

Boka Birka julbordskryssning hos oss på Polyresor

Birka julbordskryssning 11 december 2017
Birkas nya julbordsupplevelse tillsammans med Poly Polychronopoulos

Kliv in i en tindrande värld av is och rimfrost och låt dina julkänslor väckas till liv. Här står den goda maten, magin och mystiken för huvudnumret och skapar en oförglömlig kväll.

Fakta om Birka Cruises
Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Vi kryssar alla dagar i veckan i Stockholms skärgård med kryssningsfartyget M/S Birka från Stadsgårdsterminalen vid Slussen, mitt i Stockholm.

Våra kryssningar går genom Stockholms vackra skärgård via Mariehamn. Sommartid gör vi dessutom två-, tre- och fyradygns kryssningar till utvalda destinationer runt Östersjön, exempelvis Höga Kusten, Köpenhamn, Lübeck, Gotland, Bornholm och Tysklands riviera.
(https://www.birka.se/om-foretaget)

Snabbfakta om resan

Birka Cruises
1
11 December, 2017
11 December, 2017
595:- per person
Tillägg: Utsideshytt 200:-/person

 

I paketpris ingår:
• Bussanslutning från Enköping. Bussen avgår från Gustaf Adolfs plan kl 15.15
• Del i 2-bädds insideshytt.
• Birkas magiska julbord inkl dryck kl 18.30
• Frukostbuffé
• Reseledare Poly Polychronopoulos

Ring: 0171-47 79 10
E-post: info@polyresor.se

”Eftersom jag är från Enköping så har jag känt till Polyresor sen tidigare och har anlitat dom flera gånger för mina utlandsresor. De paketerar allt åt mig, flyg, transfer och hotell. Det enda jag behöver göra är att betala in resan så är allt fixat. Jättesmidigt!
Det känns tryggt att ha dom tillhands när vi är utomlands med barn. Jag kan ringa eller maila Kimmo om jag har frågor eller behöver hjälp med något. På senaste resan gick vår barnvagn sönder och då fick vi hjälp med vart vi skulle vända oss för att reklamera. Så jag är jättenöjd med deras service och all hjälp.” – Elenor