0171-47 79 10 info@polyresor.se
AVRESA FRÅN STOCKHOLM 17 JULI 2022
Karibien kommer till Östersjön!
Fem städer under en kryssning
Tillsammans med reseledare från Polyresor startar vi resan i vår vackra huvudstad Stockholm. Kryssningen fortsätter sedan med två spännande dagar i Riga, Lettland.

Här bjuds vi på gammal stadshistoria, arkitektoniska mästerverk, shoppinggallerior och mängder av restauranger. Staden är en blomstrande metropol i världsklass som inte är att missa.

Därefter väntar bland annat designstaden Helsingfors, kulturella Tallin och världsarvet Visby, innan resan avslutas i Stockholm igen.

AVRESEDAG - Stockholm

Kryssningen avgår från Stockholm 16:30 och då har du checkat in och bekantat dig med fartyget. Mer info om incheckning kommer efter att du har bokat resan.

DAG 2 - Njut till sjöss

Passa på att uppleva några av fartygets många attraktioner. Tävla ned för The Perfect Storm, de djärvaste rutschbanorna till sjöss. Kanske törs du åka Flowrider, en 30 000 liter massiv våg som utmanar även luttrade surfare. Eller varför inte åka skridskor i fartygets egna skridskobana?

DAG 3 - Riga

Riga är fantastiskt! En charmig pärla som har allt du kan önska dig; prisvärd shopping, god mat, vackra gator och kullerstensgränder, uteserveringar och mysiga kaféer.

DAG 4 - Riga

Gamla stan i Riga är full av förtrollande arkitektur och spännande hemligheter. Riga kallas ibland för lilla Paris och är hos oss en riktig favorit.

DAG 5 - Tallin

Tallinns sagoslott, kullerstensgator och varma gästfrihet är fortfarande en av Europas bäst bevarade hemligheter. Bege dig till stadens gamla stadsdel, där du kan se medeltida Raekoja Plats (stadshustorget) och vandra i dolda gångar mellan 1600- och 1700-tals fort. Besök den utsmyckade ortodoxa katedralen St. Alexander Nevsky, full av detaljerade mosaiker och traditionella ikoner.

DAG 6 - Visby

Visby, en liten stad på ön Gotland i Östersjön, var en populär handelsplats under vikingatiden. Idag är det Sveriges soligaste semestermål och ett UNESCO: s världsarv. Utforska den 3,5 km långa Ringmuren (ringmuren), byggd på 1200-talet, och se dess 50 torn och omgivande vallgravar. Snapshots av de idylliska stugorna med röda rosor, ruinerna av gotiska kyrkor och Saint Maria-katedralen från 1200-talet.

DAG 7 – Helsingfors

Finlands huvudstad är en avslappnad men livlig kuststad, omgiven på tre sidor av hav och små öar. Promenera till hjärtat av Helsingfors till dess livliga kauppatori, eller marknadstorget. Beundra de graciösa 1800-talsbyggnaderna och Havis Amanda, den vackra sjöjungfrustatyn som vanligen betraktas som en symbol för Finland. Fortsätt till Temppeliaukio, en häpnadsväckande hällristad kyrka.

HEMRESEDAG – Stockholm

Dags att åka hem.

AKTUELLA PRISER

Pris per person i insideshytt: fr. 6 990 kr
Pris per person i utsideshytt med fönster: fr. 9 880 kr
Pris per person i balkonghytt: Pris på förfrågan.

Priserna avser per person när två personer delar hytt.
Pris för 3 och flera personer i hytt, kontakta oss.

I PRISET INGÅR
– 7 nätters kryssning ombord Voyager of the Seas
– Alla måltider/Helpension*
– Aktiviteter och underhållning ombord
– Alla skatter och avgifter
– Dricks till hytt- och serveringspersonal**
– Lagstadgad resegaranti ställd till Kammarkollegiet
– Svensktalande reseledare från Polyresor

* Vissa restauranger mot tillägg, betalas ombord.
** Dricks tillkommer på bar- och SPA notan, betalas ombord.

Avresor från Stockholm finns även 26 juni, 3 juli, 10 juli och 24 juli. Kontakta oss för mer information.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.