0171-47 79 10 info@polyresor.se
UPPLEV BARCELONA, MARSEILLE, PALMA DE MALLORCA & IBIZA
Kryssningspaket från Barcelona
Framflyttad - nytt datum kommer! Inga datum nedan är aktuella!

Det här exklusiva kryssningspaketet inleds med en natt på hotell i Barcelona innan du färdas till tre helt fantastiska hamnar i Medelhavet. Upplev den franska kuststaden Marseille, underbara Palma de Mallorca och inte minst välkända Ibiza. Njut av försommarbrisen ombord på Royal Caribbeans fartfyllda fartyg Adventure of the Seas som är utrustat med spa, nattklubb, surfmaskin, poolområde, underhållning i alla dess former och mängder av barer och restauranger. Resan görs i samarbete med Polyresor.

I resans pris ingår: Flygresa t/r, 1 natt på Catalonia Port i Barcelona, svensktalande färdledare, 4 nätters kryssning med helpension, transfer t/r, aktiviteter ombord, serviceavgift samt skatter och bagage.

Pris per person från: 9 990 kr

Notera att kryssningen avgår ett dygn senare, 27 maj och att priset avser per person när två vuxna personer delar hytt. Hör med oss kring priser för barn till och med 11 år samt 3:e och 4:e person i hytten.

BOENDE

Catalonia Port
****
Catalonia Port har ett utsökt läge nära stadskärnan och flera stränder. Hotellet har moderna rum och toppbetyg bland tidigare besökare. Här finns även pool, gym och hotellet har gratis WiFi. Även frukost ingår.

Adventure of the Seas

Surfa på vågorna i surfmaskinen Flowrider, häpnas av skridskokonsterna under isshowen eller ta en promenad på gågatan Royal Promenade. Adventure of the Seas är ett perfekt alternativ för både aktiva och livsnjutare.

FLYG

26 maj 2021
Stockholm 06:00 – München 08:10
München 09:00 – Barcelona 11:00

31 maj 2021
Barcelona 09:20 – München 11:20
München 12:15 – Stockholm 14:25

Hör med oss om flygtider från Köpenhamn, Oslo och Göteborg.

DAG 1 – 26 maj
Ankomst Barcelona

Efter landning i Barcelona väntar transfer som tar gruppen till vårt hotell i centrala Barcelona. Det finns gott om tid att utforska fantastiska Barcelona innan kryssningen i Medelhavet väntar.

DAG 2 – 27 maj
Kryssning från Barcelona

Inled dagen med en god frukost och lite strosande på Barcelonas gator. Vi tar oss i god tid ut till kryssningshamnen och checkar in på Royal Caribbeans innehållsrika fartyg Adventure of the Seas. Fartyget avgår 16:00.

DAG 3 – 28 maj
Marseille

Frankrikes kuststad Marseille är ett mycket härligt resmål och vi anländer till staden 08:00 på morgonen. För de som vill finns det gott om tid att utforska staden lite närmare innan fartyget lägger ut igen vid 17:00.

DAG 4 – 29 maj
Palma De Mallorca

Vi kommer fram till Palma de Mallorca vid 9:30 på morgonen och åker inte vidare igen förrän kl 20 på kvällen. Det gör att det finns gott om tid att gå iland, ta en lunch och njuta av stadens härliga stadskärna och fina stränder. Palma de Mallorca är en riktig turistattraktion väl värd ett besök.

DAG 5 – 30 maj
Ibiza

Redan vid 07:00 kommer vi fram till välkända Ibiza och fartyget stannar här i 11 timmar – fram till 18:00. Njut av några härliga timmar i den här välkända staden som är mycket mer än vackra stränder och pulserande nattklubbar.

DAG 6 – 31 maj
Hemresa från Barcelona

Vi kommer till Barcelona tidigt på morgonen, vid 07:00 och vår paketresa har lidit mot sitt slut. Efter att ha lämnat båten tar vi oss till Barcelonas flygplats för hemresa.

PRISER:

Insideshytt:  9 990 kr*
Balkonghytt: 11 490 kr*

*Notera att priset avser per person när två vuxna personer delar hytt. Hör med oss kring priser för barn till och med 11 år samt 3:e och 4:e person i hytten.

I PRISET INGÅR
Flygresa Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Barcelona t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
1 natt på Catalonia Port i Barcelona
Transfer flygplats – hotell
Transfer hotell – fartyg
Svensktalande färdledare
4 nätters kryssning med Adventure of the Seas inkl helpension, serviceavgift och skatter

INTRESSEANMÄLAN

Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att det här är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.