0171-47 79 10 info@polyresor.se

Det kostar inget extra att boka NHL Hockey hos oss på Polyresor

NHL-resa till New York 7-11 Februari 2019
Tre matcher i två arenor

Följ med till New York och se tre NHL matcher i två arenor

På denna resa skall vi se original-six mötet mellan New York Rangers och Toronto Maple Leafs. En match vi har stora förhoppningar kring, dels på grund av ett stort svenskintresse men också på grund av det stjärnspäckade Maple Leafs med Auston Matthews och John Tavares i spetsen. Vi skall också åka ut till Brooklyn och se New York Islanders ta sig an Colorado Avalanche med kapten Landeskog i spetsen. Resan inleds med att New York Rangers tar sig an Carolina Hurricanes.

Denna resa är såklart mycket fokuserad på hockey men vi skall också göra en stadsrundtur med svensktalande guide och vi gör en rundtur på världens mest berömda arena Madison Square Garden.

BOENDE
Hilton Garden Inn Time Square South.

Vårt boende är mycket centralt beläget på 37:e gatan. Här har vi gångavstånd till Madison Square Garden, Times Square och Empire State Building.

 

MATCHER
8 Februari 2019
New York Rangers – Carolina Hurricanes

9 Februari 2019
New York Islanders – Colorado Avalanche

10 Februari 2019
New York Rangers – Toronto Maple Leafs

 

FLYG
7 Februari 2019
Avgång: Stockholm Arlanda 12:25
Ankomst: New York (Newark) – 15:15

11 Februari 2019
Avgång: New York (Newark) – 17:55
Ankomst: Stockholm Arlanda – 07:35 (+1)

DAG 1

Vi åker från Arlanda med SAS direktflyg. Avresa kl 12.25. Flyget tar drygt 8 timmar och vi kommer fram vid 15 tiden lokal tid. Efter inreseformaliteter väntar vår svensktalande guide. Han tar er med in till Manhattan. På vägen in går han igenom resans program och berättar om Manhattan och praktisk infomation som kan vara nödvändig. Vi checkar in på Hilton Garden Inn.

DAG 2 – GAMEDAY

Vi inleder dagen med en stadstundtur på Manhattan. Vår guide tar oss med på en 4 timmars tur där vi får se Central Park, 5th Avenue, Ground Zero, Soho, Tribeca, Chelsea Market och mycket mer. När vi är klara med rundturen går vi in på Madison Square Garden och går en guidad tur i världens mest berömda arena.

På kvällen är det match. Vi träffas på restaurant Pennsylvania Six där vi gemensamt laddar upp för kvällens möte mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes.

DAG 3 – GAMEDAY

Idag skall vi ut till Brooklyn. Matchen är redan kl 13:00 och vi träffas i hotellets lobby. Vår guide på plats följer med på tunnelbaneresan till Barclays Center. Här skall New York Islanders möta Colorado Avalanche.

DAG 4 – GAMEDAY

Utforska New York på egen hand fram till kl 17:00 då vi träffas i lobbyn. Vi går gemensamt till närliggande restaurang innan original-six mötet mellan New York Rangers och Toronto Maple Leafs.

DAG 5

Vi checkar ut kl 11:00 och lämnar väskorna i hotellets förvaring. Här finns några timmar för shopping innan transferbussen åker till Newark flygplats och hemresa med SAS. Vi är tillbaka ca kl 7.30 på Arlanda igen.

Snabbfakta om resan

USA
5 (4 nätter)
7 February, 2019
11 February, 2019
Pris per person i dubbelrum: 14 490 kr
Pris per person i enkelrum: 18 490 kr

I PRISET INGÅR

 • Flygresa Arlanda – New York t/r
 • Skatter
 • Bagage 1 väska + 1 handbagage
 • Mat på flyget
 • Transfer flygplats – hotell med svensk guide
 • 4 nätter hotell
 • Stadsrundtur Manhattan med svensk guide
 • Rundtur på Madison Square Garden
 • Tunnelbana med svensk guide mellan hotellet – Barclays Center Brooklyn
 • Transfer hotell – flygplats med svensk guide

 
Matchbiljetter till

 • New York Rangers – Carolina Hurricanes (lower level)
 • New York Islanders – Colorado Avalanche (lower level)
 • New York Rangers – Toronto Maple Leafs (upper level)

Viktig information gällande inresa till USA (ESTA)!

Ring: 0171-47 79 10
E-post: info@polyresor.se

”Jag fick tips via gemensamma bekanta om Polyresor och Kimmo. Så i vintras när jag ville resa till värmen med mina barn kontaktade jag Kimmo som skräddarsydde en resa åt oss till Thailand. Han ordnade allt med flyg, hotell och transfer och gav mig också jättebra rekommendationer på aktiviteter där.
Allt gick smidigt, jag fick snabb respons på frågor och det fungerade jättebra. Det märks att Kimmo har mycket kontakter runt om i världen och det känns tryggt. Himla smidigt.” – Ida