0171-47 79 10 info@polyresor.se
Skidresor till sagolika Aspen Snowmass, Colorado
Res till ikoniska Aspen, Colorado

Vill du uppleva en av de heligaste platserna i världen när det kommer till skidåkning? Då har du chansen nu. Polyresor erbjuder skidresor till lyxiga och familjevänliga Aspen. Skidorten Aspen är en förtrollande plats med höga berg, mysig stadskärna och den fantastiskt lätta och torra snön som fått namnet champagnepuder.

Snowmass är den näst största regionen för skidåkning i USA och uppdelad i fyra olika områden; Aspen Highland, Aspen Snowmass, Aspen Mountain och Buttermilk. Du tar dig enkelt mellan områdena via gratis buss och ditt liftkort gäller för alla fyra. Vid flera tillfällen har Aspen Snowmass röstats fram till det främsta området för familjer i hela USA och det är inte svårt att förstå varför. Även området Buttermilk är väldigt barnvänligt medan Aspen Mountain och Aspen Highland erbjuder lite mer avancerad skidåkning.

Aspen lockar inte bara kändisar utan även skidentusiaster och familjer från hela världen. Totalt finns här över 40 olika liftsystem och fler än 300 backar samt mängder av platser för offpist-åkning. Boka din skidresa till Aspen på sportlovet genom oss – din personliga researrangör.

Från 20 990 kr per person för del i dubbelrum

HOTELL

Aspen Mountain Lodge
***+

Gemytliga Aspen Mountain Lodge har ett bra läge nära liften till skidbackarna och erbjuder gratis WiFi och frukost. Dessutom anordnar Aspen Mountain Lodge varje dag en Apres ski, där vin och snacks ingår i priset. Notera att alla rum antingen har två dubbelsängar eller en king size säng och max fyra personer kan bo i rummen.

SKIDOR PÅ FYRA OMRÅDEN

Klicka på namnen nedan för pistkarta över varje område.

– ASPEN SNOWMASS

– ASPEN HIGHLANDS

 ASPEN MOUNTAINS

 BUTTERMILK

FLYGTIDER

Fås vid förfrågan.

Avresor finns också från Köpenhamn, Oslo och Göteborg. Hör med oss för mer information.

Njut av din skidresa på Aspen Mountain Lodge

På mysiga Aspen Mountain Lodge kommer du att trivas oavsett om du reser som par eller familj. Det barnvänliga hotellet ligger centralt beläget i Aspen med närhet till skidlift. Skidbuss finns också utanför hotellet som enkelt tar dig till de övriga skidsystemen. Här kan du njuta i jacuzzin eller det stora sällskapsrummet. I sovrummen finns antingen två dubbelsängar eller en King-size säng och WiFi. Frukost och Apres ski med vin, ingår i priset.

DAG FÖR DAG

DAG 1 – ANKOMST

Vi landar på Denver flygplats under sena eftermiddagen. Efter inreseformaliteter väntar vår privata buss som tar oss de drygt 4-timmarna till Aspen. Väl framme på hotellet väntar en nattmacka och välbehövlig sömn inför en vecka med magisk skidåkning.

DAG 2-7 – SKIDÅKNING

Under sex dagar kan du njuta av skidåkning i sagolika Aspen. Med ett liftkort kan du åka i Aspen Snowmass alla fyra områden; Aspen Highland, Aspen Snowmass, Aspen Mountain och Buttermilk. Från hotellet är det gångavstånd till närmsta lift. Du tar dig enkelt mellan de övriga områdena med buss som är gratis och går rakt över gatan från hotellet. Du hittar pistkarta för de fyra områdena längre upp på sidan. Under kvällen på den åttonde dagen går bussen till Denver för övernattning innan hemresa.

DAG 8 – HEMRESA

Vår skidresa till Aspen har lidit mot sitt slut och på förmiddagen åker vår privata transfer till flygplatsen i Denver och vi reser tillbaka till Sverige.

PRISER JUST NU:

30 990 kr per person för del i enkelrum
20 990 kr
per person för del i dubbelrum
18 990 kr
per person för del i trebäddsrum
16 990 kr
per person för del i fyrbäddsrum
10 990 kr per barn tom 17 år (som 3:e eller 4:e person i rummet)
Priserna är ungefärliga och exakta priser fås vid förfrågan.

I PRISET INGÅR
Flygresa till Denver t/r
Flygskatter
Mat på flyget
Bagage 23 kg + handbagage
Transfer Denver flygplats – Aspen t/r
7 dygns inkvartering på Aspen Mountain Lodge inkl frukost
Apres ski varje dag på hotellet (vin och snacks ingår)
Reseledare

*3-4 bäddsrummen har två dubbelsängar.

Valfritt tillägg:
Liftkort för alla fyra områden ca 130 USD per dygn.
Skidhyra samt liftkortspaket från 800 USD för 6 dygns hyra inkl. skidor, pjäxor, stavar samt 6 dagars liftkort (Hör med oss om snowboard och dagshyra av skidor.).

Pris för att ta med skidor hemifrån. Hör med oss.

Förlänga resan eller avresor från Göteborg, Oslo eller Köpenhamn? Hör med oss för mer information.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är specialister på resor till USA och har mer än 20 års erfarenhet av resor till USA. Du kan känna dig trygg i att lägga din resa till Aspen, Colorado i våra händer.